Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen. Valitse hakemusta täyttäessäsi myös paikkakunnat ja työtehtävät, joissa olisit halukas työskentelemään. Olemme sinuun yhteydessä, kun meillä on tarjota sinun valintojasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Delete on ympäristöalan monipuolinen työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee  puhdistuksen ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Vastuullisuus niin omasta henkilökunnastamme, asiakkaistamme kuin myös yhteisestä ympäristöstämme.

Haluamme olla alan nykyisille ja tuleville ammattilaisille tavoiteltu työpaikka. Sellainen, jossa työturvallisuuteen suhtaudutaan sen vaatimalla vakavuudella ja tinkimättömyydellä. Olemme tunnettu siitä, että työturvallisuus on kaikessa toimeksiannoissa tärkeimmässä roolissa. Asiakkaille olemme kumppani, joka toimii aina läpinäkyvästi ja jonka tekoihin ja sanoihin voi luottaa. Yhteiskunnalle ja yhteiselle ympäristöllemme olemme yritys, joka kantaa kortensa kekoon työpaikkojen luojana.

Kun työskentelet Deletellä, tiedät, että huippuosaamistasi arvostetaan. Meillä pääset toteuttamaan haastavia projekteja yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Saat oppia lisää joka päivä ja kehittyä osaajana uudelle tasolle.

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita henkilöitä, joille turvallinen työskentely on itsestäänselvyys.

Hakuaika alkaa: 01.12.2020 13:00Hakuaika päättyy: 31.12.2024 23:59

Jaa ilmoitus